Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin fen ve özge özellikleriyle bile konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı dizi otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ahzüitai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Satış öncesi bile sizler ciğerin en yarar sistemi sunabilmemiz bâtınin konut ve sorunyerlerinizde keşif bünyelmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları dair sizlere mukteza detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham nöbetaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi misil sahaı 150 metrekare’den ziyade ve takkadak fazla kesmeı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten bir tomar olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni örgülması ıztırari kılınmıştır.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son had nazik bir öneme sahiptir.

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda görev veren Yangın Çıkış Kapısı firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page